Máme otevřeno denně od 08:00 do 16:00
cs

Považujete v dnešní době zdravé zaměstnance za samozřejmost? 

29.06.2022

Víme, že firmám se péče o zdraví jejich zaměstnanců vyplácí. Šetří čas, zajišťuje dostupnost zaměstnanců na pracovišti a jejich lepší soustředěnost i výkonnost. Jsme tady, abychom vám s tím pomohli. 😍

S naším modulem, který jsme pro Vás ve spolupráci s uLékaře.cz připravili, si zaměstnanec může v rámci online lékařské poradny vše vyřídit rychle v pohodlí svého domova nebo i pracoviště, a když potřebuje fyzickou návštěvu, tak mu lékaře objednáme na přesné místo i čas. A to přímo v JOBce! 📲

  • Na konkrétní dotaz zaměstnance odpoví praktický lékař pro dospělé nebo dětský praktický lékař do 6 hodin od položení dotazu. 
  • Do 48 hodin zaměstnanec získá vyjádření také od specialisty kteréhokoliv oboru, například dermatologie, ortopedie, gynekologie, chirurgie či psychologie.
  • Doporučí-li odborník zaměstnanci osobní návštěvu lékaře, náš zdravotní tým se o vše potřebné postará. Místo objednání se odvíjí od přání zaměstnance.


Pomoc s preventivní péčí

V rámci služby uLékaře.cz je zajištěn komplexní preventivní program a dny zdraví, které organizují na míru každé společnosti. Připraví pro vás také materiály pro vaši interní komunikaci se zaměstnanci v otázkách zdraví. 

  • 13 let zkušeností - Radíme, objednáváme a provázíme preventivním programem s důrazem na zdravotní soukromí vašich zaměstnanců. Přístup ke komunikaci má pouze náš zdravotnický tým, připravený i na anglicky mluvící zaměstnance.
  • 350 lékařů - O vaše zaměstnance se starají zkušení praktičtí lékaři i specialisté všech oborů a zdravotní sestřičky. Mají společný cíl: zajistit kvalitní péči o zdraví vašich zaměstnanců a jejich rodin.
  • 70 zdravých firem -  Online poradna je otevřená nonstop, také o víkendech a svátcích. Dostupná třeba i na služební cestě či na dovolené. S mobilní aplikací mají vaši zaměstnanci lékařskou pomoc vždy u sebe.

Darujte svým zaměstnancům jako benefit to nejdůležitější - zdraví. ❤️