Máme otevřeno denně od 08:00 do 16:00
cs

Nejnovější články na našem blogu

Přečtěte si jako první, co je nového ve světě JOBky

Jako každý rok, tak i letos pořádáme velikou vánoční soutěž pro zaměstnance našich klientů. 🎄🧑‍🎄

Blíží se nejkrásnější čas celého roku. Čas, kdy se setkáváme se svou rodinou a milovanými blízkými. Čas, kdy se společně radujeme z maličkostí a nad dobrým jídlem. Čas, kdy zachumlaní v dece sledujeme pohádky. Abyste se vyhnuli stresu, co komu koupit, máme pro vás několik nápadů na originální vánoční dárky. Tyhle vaše blízké rozzáří.

Jako zaměstnanci máte nárok na mnohem více než jen pravidelnou mzdu od svého zaměstnavatele. Abyste netápali a měli přehled, připravili jsme pro vás praktický seznam dávek, příspěvků a pojištění, o které si můžete zažádat. Většinu z nich navíc hradí stát.

Rozhovor s HR manažerem panem Dědičem z firmy Engel strojírenská spol. s r.o. o tom, proč jsou moderní technologie klíčem k efektivnější práci, větší angažovanosti zaměstnanců a budoucnosti, na kterou musíme být připraveni.🚀 Zjistěte více v exkluzivním rozhovoru!

Šikana na pracovišti, etické problémy, trestné činy nebo "jen" příliš přátelský kolega. Pohodu, bezpečí a dobré vztahy v práci ničí mnoho faktorů. A stejné množství postižených se problém bojí oznámit, nechce to udělat nebo dokonce nesmí. Řešením je whistleblowing. A my vám dnes prozradíme, jak řešit problémy na pracovišti snadno, bezpečně a...